Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Culinair Buren – “ToGo”

29 november 2020 t/m 29 november 2020 van 15:00 - 18:00 uur

Herenstraat 2

Buren

Ook in deze Corona-tijd laat de horeca van Buren je genieten van culinaire lekkernijen. Wat denk je van een zes-gangen verrassingsdiner thuis? En hierbij hebben we ook aan de kinderen gedacht!

Je kunt rustig wandelend door Buren en jouw diner ophalen en wel op 29 november a.s. tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Bij Restaurant Vicini in het Centrum van Buren krijg je een koeltas en 6 muntjes. Restaurant Vicini is nog niet officieel geopend maar voor de start van deze culinaire wandeling ben je meer dan welkom.

Voor elk muntje ontvang je een gerecht bij respectievelijk Gastrobar Maximaal, De Kamer van Buren, Restaurant De Prins, Brasserie Goede Buren, Restaurant De Hofhouding en De Pannekoekenbakker, uiteraard voorzien van een korte instructie voor het verwarmen en opdienen. Al wandelend kunt u ook genieten van de aanbiedingen in de verschillende winkeltjes die voor deze gelegenheid ook tot 18.00 uur open zijn en de winkeliers zorgen samen voor een gratis goodiebag!

Al met al, een prettige en gezellige manier om kennis te maken met en vooral te genieten van het gastvrije Buren.

Meld u vooraf aan
Wel even inschrijven, meld je aan via het formulier op deze pagina. Geef aan voor hoeveel personen en daarbij hoeveel kinderen je een diner wenst. Geef ook dieetwensen aan of dat er rekening moet worden gehouden met allergieën.

De prijs voor dit verrassingsmenu bedraagt € 50,00 per persoon en € 25,00 per kind. De inschrijving is definitief als de kosten voldaan zijn op rekening NL48RABO0149315074 t.n.v. Stichting Evenementen BurenStad.

Tot ziens op 29 november in Buren!


Lees meer
Delen: