Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Day at the garden 2019

1 september 2019 van 10:00 - 22:00 uur

Walstraat 2a

6629 AD

Appeltern

Alweer voor de vierde keer vieren we Day at the Garden. Wat begon als een feest ter gelegenheid van het tienjarig DJ jubileum is uitgegroeid tot een muzikaal tuinfeest met allure!

Al vanaf 10 uur is iedereen welkom op het grasveld bij accommodatie ‘Buitenlucht’ midden in ons park. Het Buiten-restaurant met bbq en open vuur is dan al ingericht, het luchtkussen wordt opgeblazen en vanaf het podium klinken de eerste zomerse muziekjes.

Day at the Garden | De Tuinen van Appeltern

Tot ‘s avonds 10 uur wisselen artiesten en dj’s elkaar af. De hele dag door kunnen speciaal biertjes worden geproefd en worden er smaakvolle cocktails gemixt. Natuurlijk gaat het ook om alle goeds en gezonds uit onze tuinen. Frisse salades worden ter plekke gesneden en beproefd. Het entertainment is in stijl. Er lopen bloemversierders, dichters, vertellers en goochelaars.

Day at the Garden is er voor iedereen en alle leeftijden. Day at the Garden heeft veel weg van een buurtfeest op het plein maar ook van een gezellige picknick aan het water. Day at the Garden is waterproof want ook als het regent zitten we in accommodatie ‘Buitenlucht’gewoon buiten.

Day at the Garden | De Tuinen van Appeltern

Eventinformatie

Openingstijden 10:00 uur tot 22:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden, jong en oud!
Deurprijs € 12,50
Voorverkoop € 10,00
Consumptieprijs: € 2,00
Locatie De Tuinen van Appeltern

LET OP: Als je op déze dag het gehele park van De Tuinen van Appeltern wilt bezoeken, dien je een regulier ticket te kopen. Met dit ticket heb je vervolgens óók toegang tot het evenemententerrein. Als bezoeker van het park heb je geen last van het evenement. Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar én Appeltern-abonnementhouders!

Bekijk het complete programma op Dayatthegarden.nl!


Lees meer
Delen: