Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School: Glodi Lugungu | Ze bedoelen het goed – 20 maart 2020

20 maart 2020 van 20:30 - 22:30 uur

Glodi is de jongste ster aan het cabaretfirmament. Geboren in 1992 en later gevlucht uit Congo, groeide hij op in Eindhoven.

In de kantine na de voetbaltraining zag men dat er een comedian in hem schuilde. Gelukkig waagde Glodi de sprong naar het toneel en speelt sinds 2017 met veel succes in Toomler en won bijna uit het niets de jury-en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018. Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018. Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, staat hij (vanaf januari 2020) in de theaters met zijn allereerste avondvullende programma ‘’Ze bedoelen het goed’’.

Inclusief pauzedrankje
Genre: Cabaret en Kleinkunst


Lees meer
Delen: