Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School – Glodi Lugungu | Ze bedoelen het goed – WO 22 en DO 23 sept

22 september 2021 t/m 22 september 2021 van 20:30 - 23:00 uur

Glodi Lugungu
Ze bedoelen het goed

“Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken.

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.

“Glodi neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische anekdotes altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. Hij groeide op in het Brabantse Dommelen in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld. “Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.”

Pers:
‘Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.’
Jury AKF 2018 (Glodi won de jury én publieksprijs)

De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.


Lees meer
Delen: