Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Fransche School – Jochen Otten | Opgekropt staat netjes

11 februari 2022 van 20:30

Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, lijkt een ideale oplossing.
Maar niemand zit te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de lontjes korter worden, de tenen langer, en agressie meer regel is dan uitzondering.
In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel.

De pers over Troosten:
“IJzersterke stand-up over keiharde emotie.” – Theaterkrant ****
“Jochen Otten kan mooi verhalen vertellen, een tragische sfeer neerzetten en dit overladen met gitzwarte humor.”- Theater.nl
“Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ****
“Een doordacht en doortimmerd programma!” – Het Parool


Lees meer
Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.