Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School – Vollin Muzieksessie

5 oktober 2022 van 20:15

Vollin gaat weer voluit, volle bak! Onder leiding van pianiste Yvette Ros gaan diverse lokale muzikanten met elkaar spelen en zingen in onze foyer.

Mocht je hieraan een keer deel willen nemen? Neem dan vooral contact op met Yvette Ros (yvettemros@gmail.com).

De helden van deze editie:

Titus Mars

Contrabassist Titus Mars noemt zichzelf graag een afgezakte violist. Hij legt graag de bodem onder pop, jazz, tango (Piazolla!) en filmmuziek (Nino Rota!). Hij gaat klassieke muziek niet uit de weg, en omdat hij ooit begon in de muziek uit de Balkan telt hij nog altijd graag tot 7 of 11.

Luna van Kampen

De 19-jarige Luna van Kampen zingt al vanaf dat zij het zich kan herinneren. Op jonge leeftijd werd ze als geïnspireerd door grote artiesten als Birdy en Adele. Luna is sinds ruim een jaar actief op TikTok waarop ze covers plaatst. Met op dit moment ruim 18.000 volgers hoopt ze steeds meer gezien en gehoord te worden. Haar grootste droom is om uiteindelijk haar eigen muziek uit te brengen en door te breken als soloartiest.

Jurjen Witt

Speelt klassieke en elektrische gitaar al sinds hij 5 jaar oud is, dus 10 jaar. Tijdens de muzieksessie zal hij klassiek gitaar spelen. Ook speelt hij elektrische gitaar in een band, genaamd: 6 times a charm. Daar zou hij later bekend mee willen worden en muziek mee willen maken voor een groot publiek.

Liv Nijsingh

Is 10 jaar oud, ze houdt van pianospelen, en zit sinds een maand op pianoles. Ze treedt veel op in Culemborg en houdt ook van zingen én dansen!

Charlotte Steenbrink

Charlotte Steenbrink is zangeres en zangcoach en woont in Driebergen-Rijsenburg. Zij geeft privézangles in haar zangstudio Zangles Driebergen. Daarnaast geeft zij één dag per week zangles bij Muziekschool Leersum. Zij studeerde een jaar aan de MusicAllFactory in Tilburg en heeft zich verdiept in verschillende zangtechnieken, waaronder Estill Voice Training. Charlotte staat al sinds jongs af aan op het podium in bandjes, concertsettings en musicals. Zij is lid van musicalvereniging Starlight Boulevard in Utrecht. Daarnaast treedt zij graag op als solozangeres bij bijvoorbeeld tuinfeestjes. Zij musiceert ook graag samen met anderen en zet hierbij graag haar veelzijdigheid in. Haar stijl gaat van pop tot country en van klassieke musical tot soul.

Elwin Lentze

Elwin Lentze is werkzaam als zanger, vocal coach en allround muzikant. Naast zelf zingen en coachen van leerlingen begeleidt hij als sessiemuzikant graag andere muzikanten op piano, gitaar en basgitaar, en werkt als vrijwilliger bij De Liedjesfabriek met zieke kinderen.

Djalan Lentze

Ik ben 17 jaar oud en de zoon van Elwin Lentze. Ik heb 10 jaar drumles gehad en speel als drummer in 2 bandjes. Ik ben recentelijk begonnen met de cajon en ik ben bezig om mezelf gitaar te leren.

Nicky van Dam

Nicky van Dam is een 25 jarige zangeres uit Utrecht. Eerder speelde zij in een bandje en trad zij regelmatig op. Na een tijd weinig tot niets met muziek te hebben gedaan, besloot ze om samen met vriendinnen Charlotte en Daniëlle een zanggroepje op te richten. Daarnaast vormt zij samen met Daniëlle het muziektheaterduo ‘Psychisch Gestoord’, waarin zij schrijnende thema’s in de ggz een plek geven op het toneel, om anderen te inspireren en het gesprek over psychische kwetsbaarheid te openen. Nicky hoopt met muziek vooral anderen te raken en te zorgen voor verbinding tussen mensen.

Daniëlle van der Sluis

Daniëlle van der Sluis is 24 jaar en wonend in Utrecht. Zij zingt al zolang als ze zich kan herinneren en speelt daarbij sinds haar 8e piano. Tot een jaar geleden was zij pianiste bij Kinder- en Jongerenkoor Tzjill uit Geldermalsen. Daarna besloot ze om zelf weer meer te gaan zingen, in plaats van zang te begeleiden. Samen met haar vriendinnen Charlotte en Nicky startte ze een zanggroepje. Ook maakt zij deel uit van het muziektheaterduo ‘Psychisch Gestoord’, waarbij muziek wordt ingezet om thema’s gerelateerd aan mentale problematiek bespreekbaar te maken en zo het gesprek hierover te openen.

Djalan Lentze

Djalan is 17 jaar oud en de zoon van Elwin Lentze. Hij heeft 10 jaar drumles gehad en speelt als drummer in 2 bandjes. Recentelijk is hij begonnen met de cajon en is hij bezig om zichzelf gitaar te leren spelen.

Johanneke van Kempen

Johanneke van Kempen is 24 jaar en geboren en opgegroeid in Culemborg, maar woont nu in Amsterdam. Ze heeft al sinds haar 5e pianoles, wat zij nooit echt heel leuk vond, totdat ze op haar 12e akkoorden leerde spelen en er een hele nieuwe wereld voor haar openging. Al gauw ontdekte ze dat zij kon pianospelen en zingen tegelijk. Zingen werd haar passie. Zij zingt veel pop, soul en sinds kort ook jazz, en af en toe schrijft ze eigen liedjes.

Woensdag 5 OKT 20:15 VOLLIN MUZIEKSESSIE
Ticktets €5,00


Lees meer
Delen: