Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School – Yentl & de Boer | Kampvuursessies – Fransche Zomer aan het Spoel – ZA 4 SEPT

4 september 2021 van 20:30

Goilberdingerdijk 40

4106 LC

Culemborg

“Kom lekker naar het buitentheater, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje erbij. Nep hè. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm bij Caatje…. Moeten we extra vergunningen aanvragen… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.”

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer De Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Pers over De Kampvuursessies:

**** ‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend’ — Volkskrant

**** ‘… heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.’ – Volkskrant

‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken’ – Theaterkrant

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door het Kickstart Cultuurfonds en Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze oneindige dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus dit eerste jaar zijn we zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.


Lees meer
Delen: