Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Lyrics McCartney – Concertlezing

27 maart 2022 t/m 27 maart 2022 van 15:30 - 18:00 uur

Peter Elbertse, als groot Paul McCartney fan, duikt met Barend Lapperre in het uitgebreide oeuvre van McCartney. Samen brengen ze bekende, maar ook verrassende onbekende songs van deze levende legende. Voor de achtergronden van de songs worden bijbehorende teksten uit de biografie ‘Lyrics’ voorgelezen door Ad Elbertse.

‘De songs brengen herinneringen boven aan het ontstaan van de liedjes, maar ook aan belangrijke gebeurtenissen in die tijd. […] Door de omvang en gedetailleerdheid komt De Lyrics het dichtst in de buurt van een autobiografie van een Beatle. ‘OOR’
In dit fenomenale boek brengt Paul McCartney zijn leven en werk tot leven door de lens van 145 songteksten uit alle fases van zijn carrière. Van zijn allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles, tot Paul McCartney and Wings, zijn soloplaten en het heden. Paul deelt definitieve versies van al zijn teksten, beschrijft de omstandigheden waaronder ze geschreven zijn en de mensen en plekken die ter inspiratie dienden.


Lees meer
Delen: