Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Maasbommelse Griezeltocht

2 november 2019 t/m 2 november 2019 van 19:00 - 23:00 uur

De Bennenmaker 15

6627 HA

Maasbommel

De Maasbommelse Griezeltocht:

Angst en beven in het diepste donker van Het Hanzeland

Na het succes van vorig jaar is er op zaterdag 2 november weer een Griezeltocht uitgezet in Maasbommel, een prachtige plek aan de Maas. De locatie is het diep donkere terrein van Het Hanzeland. De editie van dit jaar is nog donkerder en angstaanjagender dan vorig jaar. Deelnemers zullen de stuipen op het lijf gejaagd krijgen, want er komt van alles tot leven in het duister van Het Hanzeland dat het daglicht absoluut niet kan verdragen…

De startlocatie van de Maasbommelse griezeltocht is MFA Het Hanzehuys aan De Bennenmaker 15 in Maasbommel. Melden kan vanaf 18.45 uur, de eerste groep vertrekt om 19.00 uur.

Vanaf de startlocatie worden de deelnemers in groepjes van maximaal 6 personen naar de griezellocatie vervoerd. Daar worden de griezelaars aan de poorten van het terrein ontvangen en het angstaanjagende duister van het Hanzeland ingestuurd…. Na afloop wordt iedereen weer terug vervoerd naar de gezellige Huyskamer van het Hanzehuys, waar nog een kleine Halloween-afterparty wordt gehouden.

Kosten voor deelname bedragen dit jaar € 2,50 per deelnemer. Inschrijven voor de maasbommelse griezeltocht kan uiterlijk t/m 1 november per e-mail via: griezeltocht-maasbommel@hotmail.com.

De tocht is zeker niet geschikt voor jonge kinderen, de organisatie adviseert kinderen jonger dan 10 jaar niet te laten deelnemen. Kinderen tot 13 jaar kunnen alleen deelnemen met de begeleiding van minstens 1 volwassene.


Lees meer
Delen: