Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Expositie SPRING!

18 maart 2022 t/m 20 maart 2022 van 11:00 - 16:00 uur

Achterbonenburg 6

4116 BD

Buren

“Spring met ons de lente in!” zeggen de 5 kunstenaars die hun veelkleurige werk tentoonstellen op deze expositie. Uit Culemborg komen Marga Compaijen, Monique Ramaekers en Philippine Hoeffnagel, uit Geldermalsen komen Jettie Steenbergen en Marianne Wessel.
Al 10 jaar schilderen deze vrouwen samen; ze hebben elkaar ontmoet op de cursus Abstract Schilderen bij galerie LiJo Art in Culemborg en al bijna 2 jaar hebben ze een eigen schilderclub. Ieder van hen heeft een eigen stijl en ze stimuleren elkaar tot het verder ontwikkelen van die stijl. Samen schilderen is inspirerend én verbindend. Zo maken ze ook samen culturele uitstapjes en hebben ze de schilderclub tijdens de lockdown tijdelijk omgedoopt tot een (online) leesclub.
Na de lockdown kunnen we elkaar weer ontmoeten, daarom deelt deze veelzijdige schilderclub graag hun werk in de hoop dat veel mensen hiervan komen genieten. Naast abstracte schilderijen zijn er ook etsen, foto’s, keramiek en portretten tentoongesteld met hier en daar wat poëzie.
De kunstenaars zijn op alle expositiedagen aanwezig om u welkom te heten.
Openingstijden expositie SPRING!
vrijdag 18 maart: 11 – 16 uur
zaterdag 19 maart: 11 – 16 uur
zondag 20 maart: 13 – 16 uur


Lees meer
Delen: