Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Fietstocht Maas & Waal vanaf kasteel Hernen

20 augustus 2021 t/m 20 augustus 2021 van 10:00 - 16:00 uur

Dorpsstraat 40

6616 AH

Hernen

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op vrijdag 20 augustus een fietstocht door het prachtige land van Maas en Waal.

De boswachter neemt u via een afwisselend landschap mee naar vogelparadijs ‘de Liendense Waard’ en naar de Batenburgse molen. In het historische stadje Batenburg worden de overblijfselen van kasteel Batenburg bezocht. Over mooie dijken en via rustige wegen gaat de tocht verder via Horssen naar Bergharen. Even de benen strekken en van het zadel af want hier wordt een (korte) wandeling over de rivierduinen gemaakt. Binnendoor gaat de fietstocht weer terug naar kasteel Hernen. Deze fietstocht is een ware belevenis, met bezoek aan meerdere locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk, zie website. 

Afstand: ca. 45 km. Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Opmerking: neem zelf een fiets mee en ook lunch en drinken voor onderweg.

Fotografie: Ton Rothengatter


Lees meer
Delen: