Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Film Sing 2 en Glow in the dark schilderworkshop.

12 februari 2023 t/m 12 februari 2023 van 10:00 - 13:00 uur

Van Heemstraweg, 53

6651KH

Druten

Zondag! Je wilt iets leuks doen, met elkaar, met de kinderen.
Open voor cultuur is een spiksplinternieuw cultuurconcept, een vrijplaats van en voor Maas en Walers in de meest sfeervolle huiskamer van Druten. Een plek waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Geniet samen van een kindervoorstelling of een vrolijke kinderfilm van het filmhuis. Na afloop is er de gelegenheid voor de kinderen om nog aan te schuiven bij een leuke verrassende workshop of een andere passende activiteit.

Ons lunchcafé is deze dag geopend met een aangepaste lunchkaart.

Zondag 12 februari 2023
Programma:
09:30 – 10:00 uur: inloop
10.00 – 11.30 uur: Familie film Sing 2
11.45 – 12.45 uur: aansluitende Glow in the dark schilderworkshop

Er is de mogelijkheid om de film los te boeken, kosten € 5,00 per kaartje of inclusief workshop kosten € 17,50 p.p.
Gaan jullie samen naar de film en de kinderen daarna nog naar de workshop? Bestel dan een film ticket voor jezelf en een film inclusief workshop ticket voor de kinderen.

Film – Sing 2

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Buster (Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City.

Glow in the dark schilderworkshop

Wat is er leuker dan experimenteren met Glow in de dark-verf? Doe mee met deze workshop en laat jouw favoriete figuur uit de Film nu echt tot leven komen. Klaar? Dan gaan we terug naar de theaterzaal, licht uit, spot aan kijk hoe jouw filmheld tot leven is gekomen! Tijdens workshop is onbeperkt ranja aanwezig. Laatste tip: trek niet je allernieuwste kleren aan.

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
Er is plaats beschikbaar bij de workshop voor max. 50 kinderen.


Lees meer
Delen: