Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Filmtheater

19 november 2021 t/m 25 november 2021

Rijksstraatweg 64

4194 SK

Geldermalsen

In Sisters groeien drie zussen samen op in een probleemgezin. Ze zijn overgeleverd aan elkaar en overleven zolang ze samen zijn. Ze spelen, kriebelen elkaar en sluiten elkaar soms buiten. Maar één ding staat vast: hun bandis onverbrekelijk. Maar is die band sterk genoeg om de realiteit van hun bestaan te overwinnen? Het achtjarige meisje Nelly, dat in Petite maman haar oma verloor, vindt een nieuw vriendinnetje, waarmee ze fijn kan spelen. De twee meisjes ontwikkelen een speciale band. Langzamerhand ontdekt Nelly haar eigen plek in de wereld.

De film Dune is een echte sciencefiction blockbuster. Dune serveert aan de kijker een onovertroffen fantasiewereld waarin je misschien wel zult verdwalen. Reusachtige buitenaardse architectuur, expressieve kleding, afgeleefde machines, ballonruimteschepen, helikopters met de vleugels van een libelle en gigantische zandwormen… Alles aan Dune is een overtreffende trap.

Tot slot de Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje. De boeven Mammie en Stan zijn erg boos op Sinterklaas, want het is zijn schuld dat zijn in de gevangenis zijn beland. Zodra ze weer vrij komen, reizen ze naar Spanje om wraak te nemen. Gaat het ze lukken om Sinterklaas en zijn Pieten dwars te zitten?

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur, zondagavond 19.30 uur, dinsdagmiddag 14.30 uur, woensdagavond 20.00 uur en donderdagavond 19.30 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.


Lees meer
Delen: