Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Filmtheater

3 december 2021 t/m 8 december 2021

Rijksstraatweg 64

4194 SG

Geldermalsen

In The French Dispatch toont regisseur Wes Anderson met een topcast een collage aan verhalen voor de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift. Locatie is een fictief Frans stadje ergens in de 20ste eeuw. De eigen stijl van de regisseur van o.a. the Budapest Hotel, Moonrise Kingdom en Fantastic Mr. Fox is ook in deze film onmiskenbaar. Smullen!

Oscarwinnaar Anders Thomas Jensen vertelt met de film Riders of Justice
het verhaal van beroepsmilitair Markus. Deze komt alleen te staan voor de zorg voor dochter Mathilde nadat zijn vrouw in tragisch treinongeluk is omgekomen. Dan belt data-analist Otto aan. Hij heeft hetzelfde ongeluk overleeft maar heeft ernstige verdenkingen dat het ongeval opzet was. Ingrediënten voor drama of thriller? Niet bij Thomas Jensen, die er een heerlijk absurdistische zwarte comedy van heeft weten te maken.

Wij volgen de richtlijnen van RIVM. Dat betekent dat u verplicht bent om een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Eenmaal op uw plaats in de zaal mag deze af. Ook controleren wij uw QR-code en ID. De avondvoorstellingen zijn zonder pauze

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur en woensdag- en zondagavond 20.00 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via https://www.lingefilm.nl.


Lees meer
Delen: