Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Filmtheater

4 maart 2022 t/m 9 maart 2022

Rijksstraatweg 64

4194 SG

Geldermalsen

Un Monde is een meeslepende film over het niet zo onschuldige leven op het schoolplein waar wordt gepest en volwassenen altijd afwezig of te laat zijn. Het perspectief van het kind maakt de film fysiek invoelbaar. Debuterend regisseur Laura Wendel heeft 7 jaar aan de film gewerkt en werd door België ingestuurd voor de Oscars

The Father
In deze film met een acteer-Oscar voor Anthony Hopkins. Hij speelt een dementerende man in een Londens appartement, die de grip op zijn leven verliest.
Je wordt als kijker meegenomen in de verwarring van de oude man waardoor je in de situatie wordt gezogen. Dat geeft een beklemmend effect. Olivia Colman geeft hem als dochter groots tegenspel met haar wanhopige en liefdevolle pogingen een veilig thuis voor haar vader te regelen.

Berend Botje
Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!
Deze moderne variant op Berend Botje is een vlot vertelde, charmante en hier en daar zelfs spannende jeugdfilm die vooral dankzij hoofdrolspeelster Doris Zuijderland overtuigt.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondag 11.00 uur 1n 14.30 uur, woensdagavond 20.00 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.
KIDS-FILMS: aanvang zondag 11 uur en 14.30 uur. Entree € 7,50 / LingeFilm FanPas € 5,00. E-tickets via www.lingefilm.nl.


Lees meer
Delen: