Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Filmtheater

20 mei 2022 t/m 25 mei 2022 van 20:30 - 22:30 uur

Rijksstraatweg 64

4194 SG

Geldermalsen

Met Cyrano onthaalt regisseur en Oscarwinnaar Joe Wright bioscoopbezoekers op een symfonie van emoties. Hij vertelt met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie. De mondige Cyrano de Bergerac (door Peter Dinklage), is een briljant zwaardvechter in duels. Hij is ervan overtuigd dat hij vanwege zijn uiterlijk nooit het hart zal veroveren van een toegewijde vriendin, de bevallige Roxanne (Haley Bennett). Hij heeft haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens.

Lamb is het sprookjesachtige, bovennatuurlijke volksverhaal met sinister tintje over het getrouwde stel María en Ingvar met een kinderwens. Ze wonen op een afgelegen schapenboerderij in een IJslandse bergstreek. Op een dag krijgen ze een bijzonder kindje in de schoot geworpen. Winnaar originaliteitsprijs in Cannes voor debuterend regisseur Jóhannsson.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur. Woensdagavond 20 uur, zondagmiddag 14.30 uur Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. Film+Maaltijd: €29,- E-tickets via www.lingefilm.nl.


Lees meer
Delen: