Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Floris Festival Kerstvakantie Slot Loevestein

21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

Deze kerstvakantie staat de TV-serie Floris centraal, welke deels is opgenomen op Slot Loevestein. Speciaal voor deze vakantie is er een tijdelijke tentoonstelling waarin Floris memorabilia naast ‘echte’ middeleeuwse replica’s geplaatst zijn.

Op 22 december en 4 en 5 januari neemt de re-enactment groep House of Wax je mee terug naar de tijd van Floris, de middeleeuwen. Zij spelen look-a-like’s van Floris, Sindala, Lange Pier en vele anderen. Met wie ga jij het liefst op de foto? Stel je (klein)kinderen voor aan jouw jeugdheld.

De populaire kaarsverlichte rondleidingen (27 dec en 3 jan)  krijgen dit jaar een speciaal Floris-thema en hoogtepunt voor de Floris-fans moet zaterdagavond 4 januari worden tijdens het Floris Festijn. Deze avond geniet je van een bourgondisch 4-gangen diner met live-Floris-entertainment, en je kijkt samen naar twee Floris-afleveringen.

Op de website van Slot Loevestein vind je het volledige programma, en daaronder meer informatie per evenement. Let op, voor onderdelen met een * is een reservering nodig.


Lees meer
Delen: