Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Fruitpark Hotel Valentijnsovernachting

14 februari 2020 t/m 15 februari 2020

Bonegraafseweg 59

4051 CG

Ochten

Heeft u ook al zo’n zin in Valentijnsdag? Kunt u niet wachten om uw geliefde, uw moeder/vader, vriend/vriendin een cadeau of iets kleins te geven? Kijk hieronder voor meer informatie over Valentijnsdag en ons arrangement.

Valentijnsdag wordt gezien als de dag van de liefde. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken d.m.v. een kaart of een bos bloemen te sturen. Daarnaast zijn er altijd veel mensen die op Valentijnsdag willen trouwen.

Een lang weekend vol liefde!

Valentijnsdag wordt altijd op 14 februari gevierd. Dit jaar valt het op een vrijdag. Ideaal om er een lang weekend van te maken, zoals met ons Valentijns arrangement voor maar 65 euro per persoon! U krijgt een overnachting in de standaard luxe kamer met in de ochtend een luxe ontbijtbuffet.

Bij aankomst in ons hotel staat er een flesje prosecco, badjassen, handdoeken en slippers op de kamer klaar voor gebruik. Ook kunt u heerlijk genieten in onze Wellness om echt even tot rust te komen. Daarnaast bieden wij ook gratis gebruik van het Nationaal Fruitpark aan.

Houd u toch van iets meer luxe? Dan kunt u bepaalde upgrades doen. Voor meer informatie hierover klik op deze link! . Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in ons hotel.

 


Lees meer
Delen: