Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Griezelen, schrikken en gillen in Appeltern tijdens Halloween

1 november 2019 t/m 2 november 2019

Walstraat 2a

6629 AD

Appeltern

Pas op, het is weer zo ver! Halloween Griezeltochten op 1 en 2 november. Wij kunnen niet wachten om iedereen weer de stuipen op het lijf te jagen… Jong of oud, klein of groot. Het maakt ons niet uit, we doen ons uiterste best om iedereen flink te laten schrikken.

De Tuinen van Appeltern worden weer compleet omgetoverd tot een griezelpark en is niet meer terug te herkennen. De paden waar men normaal lekker rondwandelt, zijn nu hartstikke donker en van alle kanten is een heks of spook te verwachten.

De Halloween Griezeltochten worden al jaren georganiseerd in samenwerking met De Megense Comedie, een amateur toneelgezelschap uit het naburige dorpje Megen. Zij brengen tientallen griezels mee, die samen met onze eigen Appeltern medewerkers weer hun best gaan doen. Elk jaar hebben we een mega spannend thema voor de tocht, waarbij alle vrijwilligers de rol van hun leven spelen. Ze doen er alles aan om er bij iedereen een gilletje uit te krijgen. Dit jaar is het thema FREAKSHOW! Onze crazy circusdirecteur nodigt jullie allen uit voor de meest creepy circusact ooit!

Aangeraden wordt om niet de allerjongsten mee naar Appeltern te nemen, wij adviseren een leeftijd vanaf 8 jaar. Kinderen t/m 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassene. Tussen 17.45 uur en 21.00 starten de routes die ruim een uur duren! Na afloop van de griezeltour is er op het eindplein bij De Orangerie iets lekkers te koop voor wie wil.

Belangrijk is wel dat je op tijd een kaartje koopt, want er kunnen maar een bepaald aantal mensen met de griezeltochten mee doen. Vol = vol. Je kunt je kaartje kopen via de website www.appeltern.nl, Kaarten kosten €10,95 per persoon.


Lees meer
Delen: