Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Juni muziekmaand Rumpts Kerkje | 9 – 30 juni 2019

9 juni 2019 t/m 30 juni 2019 van 14:30 - 15:00 uur

Schuttersteeg 2

4156 AE

Rumpt

Juni is concertmaand in het Rumpts Kerkje.

Er staan in deze eerste zomermaand drie geweldige optredens gepland in het Rumpts Kerkje. Er is voor ieder wat wils.

Juni concertmaand Rumpts Kerkje begint op 9 juni met het fantastisch folktrio Daphne. Drie werkelijk prachtig zingende en spelende jonge conservatorium studenten die hun repertoire grotendeels zelf schrijven. Doorleefde teksten vol gevoel en emotie gecombineerd met hun heerlijke spel zorgen voor kippenvelmomenten bij jong en oud. Aanvang 14.30. Kaarten 8 euro. Voorafgaand een aanschuifbrunch 13.30 uur. Kosten 12 euro, reserveren noodzakelijk.

Op 15 juni komen Ellen Zijm en Marijke Schröer, samen het duo Saxyon. Opzwepende en verstillende muziek op accordeon en saxofoon. Ze spelen op 15 juni een programma met bewerkingen van klassieke muziek maar zullen ook stukken laten horen die speciaal voor hen zijn geschreven. Twee top muzikale dames die op menig podium al harten hebben veroverd. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten 15 euro.

Op 30 juni komen Kika Sprangers en pianist Jeroen van Vliet. Absolute top in improvisatie en de lichte muziek. Jeroen heeft niet voor niets de prestigieuze Boy Edgar prijs gewonnen en over Kika wordt gezegd dat ze wellicht de beste jonge jazz-saxofoniste van Nederland is. Samen nu dus optredend in het intieme kerkje. Aanvang 15.00 uur. Kaarten 15 euro

Passe-partout voor alle concerten is 32.50 euro. Deze kaart is NIET persoonlijk. Je kunt iemand anders dus een concert cadeau doen. Door concerten te bezoeken ondersteun je het herstel en behoud van het rijksmonument het Rumpts Kerkje. Kijk voor meer informatie op de website van Rumpts Kerkje.


Lees meer
Delen: