Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Kaarsverlichte rondleiding op Slot Loevestein | 3 januari

3 januari 2019 van 17:00 - 20:30 uur

Loevestein 1,

5307 TG

Poederoijen

Op vrijdag 3 januari is er op Slot Loevestein een kaarsverlichte rondleiding met stamppotbuffet. Dit jaar staat de rondleiding volledig in het thema van de TV-Serie Floris, welke hier deels is opgenomen.

Je aankomst deze avond is al bijzonder. In het donker wandel je naar het verlichte kasteel toe, en door de sfeervol verlichte vesting vind je je weg naar de gezellige verzamelplaats op de Voorburcht. Rond de vuurkorven geniet je van een warme chocomel of Glühwein terwijl de troubadour zorgt voor een muzikale noot. Als de buikjes beginnen te rommelen gaan we het kasteel binnen. In de Zael staan lange aanschuiftafels en het diner bestaat uit een heerlijk stamppotbuffet bestaande uit drie soorten stamppot met drie verschillende vleessoorten, jus en tafelzuren. Daarna is er een rondleiding door het kasteel onder leiding van een professionele gids. Alleen voor deze avond is het kasteel speciaal verlicht met kaarsen. Kun je je al voorstellen wat voor bijzondere ervaring dat is?

Praktische informatie
Datum: vrijdag 3 januari
Tijd: 17:00 – 20:30 uur

Dit bijzondere en sfeervolle arrangement kost € 32,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 22,50) en is inclusief een chocomel of glühwein bij ontvangst en 2 consumptiebonnen voor bij het diner (alcoholische drankjes 2 bonnen / fris 1 bon). De kaarsverlichte rondleiding is nu te boeken via het bestelformulier onderaan deze pagina.

Loevestein by night gaat door bij minimaal 30 aanmeldingen. Er zijn 70 plaatsen beschikbaar.
Aanmelden tot 27 december.


Lees meer
Delen: