Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Kasteeltuin pianoconcert | 25 juli

25 juli 2019 van 19:30

Lange Meent 11

4101 BG

Culemborg

Pianoconcert in de kasteeltuin van Culemborg. De plek waar vroeger ook muziek heeft geklonken wordt nu met pianoklanken gevuld begeleid door het geluid van vogels en andere omgevingsgeluiden. Een belevenis!

In de zomer van 2019 is er pianoconcert serie die plaatsvindt in de kasteeltuin van Culemborg. Donderdag 25 juli vindt het tweede concert plaats, waarbij pianiste Ellen Verhagen samen met de talentvolle pianist Michiel Roosen een sfeervolle avond verzorgt met o.a. klassieke muziek van chopin, Grieg en bach en argentojnse tango muziek van Astor Piazzolla. Beleef de historische omgeving en de natuur die samensmelt met de pianoklanken omringd door het meezingen van de vogels.

Genieten op een zelf gekozen plek in de kasteeltuin

Neem je stoel, matje of deken mee en geniet van je zelf meegebrachte hapjes, drankjes met je vrienden en/of familie. Iedereen is welkom, voor alle leeftijden toegankelijk. Het volgende pianoconcert vindt plaats op donderdag 15 augustus met Ellen Verhagen en een special guest. De entree is gratis. Er wordt wel een passende bijdrage (indicatie €12,50) als tegemoetkoming in de kosten gevraagd voor dit bijzondere concert (huren van de vleugel, de musici en kasteeltuin Culemborg).

Meer informatie en kasteelmenu bij ‘t kasteeltje

Locatie: Langemeent 11, Culemborg.

Aanvang: 19.30. De kasteeltuin is open vanaf 19.00.

Pianist Michiel Roosen zijn ook te beluisteren tjidens de Pianowandeling Culemborg op zondag 15 september. Vrijwilligers van Stichting kasteeltuin Culemborg zijn er om het een en ander te vertellen over deze mooie plek. Bij Brasserie ’t Kasteeltje is er vooraf een kasteelmenu mogelijk bij (Markt 30). Meld dit bij binnenkomst dan zorgen zij dat je op tijd bent voor het concert.

www.ellenverhagen.com | www.pianoculemborg.nl | www.kasteeltuinculemborg.nl | www.brasseriehetkasteeltje.nl


Lees meer
Delen: