Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Kerstconcert Vrouwenkoor OtherWise: Magic in the Air

22 december 2019

Stationsweg 7

4101 NG

Culemborg

Kerstconcert Magic in the Air met Vrouwenkoor OtherWise, the Neighbours en Zandtekenaar Monique Groffen in De Gelderlandfabriek op zondag 22 december 2019, vanaf 14.30 uur. Kaarten a € 10 via info@vrouwenkoortherwise.nl of boekhandel Tomey in Culemborg. Van harte welkom!

Magic in the Air met OtherWise, The Neighbours èn De Zandtekenaar! Vrouwenkoor OtherWise uit Culemborg organiseert ook dit jaar het kerstconcert “OtherWise ChristmasWise”. Op zondagmiddag 22 december 2019 vult de theaterzaal van De Gelderlandfabriek zich weer met jong en oud publiek. Deze keer trakteert OtherWise u op een eigen gevarieerd en verrassend repertoire van bekende en nieuwe nummers. De muzikale kunsten van OtherWise staan zoals gebruikelijk onder leiding van dirigent Roedie Robeer en pianist Jos Rodermans. Het programma belooft nog meer: het koor heeft samenwerking gezocht met The Neighbours, een jong vocaal ensemble uit Culemborg dat a capella eigentijdse en kleurrijke liedjes zingt.

Daarnaast hebben we Zandtekenaar Monique Groffen bereid gevonden het kerstverhaal op een speciale manier aan u te presenteren. Het belooft een sfeervolle en betoverende middag te worden waarmee we met u graag de kerstperiode willen starten. Wilt u alvast in kerststemming komen? U bent van harte welkom!

Het concert start om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur. De toegangskaart kost € 10,= per persoon, en is inclusief twee consumpties: een kop koffie/thee met een traktatie in de pauze plus een drankje na afloop van het concert! Kaarten zijn vanaf 28 november te bestellen door middel van het sturen van een email aan info@vrouwenkoorotherwise.nl onder vermelding van het aantal kaarten, uw naam en uw telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging per email waarin ook de wijze van betaling staat vermeld. De toegangskaarten zijn ook vanaf 28 november te koop bij boekhandel Tomey op de Markt in Culemborg.


Lees meer
Delen: