Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lekker op ’t Lek

1 september 2019 van 14:30 - 17:00 uur

Veerweg 7

4112pc

Beusichem

Varen met safarischip De Blauwe Bever vanaf Wijk bij Duurstede en Beusichem naar Bosscherwaarden en de kruising van twee vaarwegen, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Lek.

Op 1 september vaart het safarischip De Blauwe Bever een ronde over de Lek met twee opstapplaatsen en twee interessante doelen. De eerste passagiers gaan aan boord in Wijk bij Duurstede. Zij varen over de Lek naar Beusichem, waar de tweede opstaplocatie is. Onderweg vertelt de gids van alles over de rivier en zijn oevers. De vaart wordt stroomopwaarts vervolgd tot de voormalige steenfabriek de Bosscherwaarden. Daar volgt een wandeling door het natuurlandschap en wordt de oude steenoven bezocht.

Vervolgens stoomt De Blauwe Bever op naar de kruising van het Amsterdam-Rijnkanaal met de Lek. Daar legt de gids van alles uit over de kruising van de twee waterwegen, het is best bijzonder dat een rivier een kanaal kruist.

De passagiers uit Wijk bij Duurstede worden tenslotte naar hun opstapplaats gebracht en het schip vaart met de andere groep naar Beusichem.

Meer info & reserveren kan via deze link.


Lees meer
Delen: