Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lezing klimaatverandering Dr. Lisette

6 oktober 2019 van 14:00 - 15:00 uur

Nieuwe Steeg 74

4171KG

Herwijnen

5 & 6 oktober is het Weekend van de Wetenschap. Beleef & ontdek dit weekend bij GeoFort klimaatverandering. Met Minecraft, een expeditie naar de kern van de aarde en met op zondag 6 oktober een lezing (8+) voor jong en oud en een leuke klimaatspeurtocht!

Wat is klimaatverandering nou eigenlijk? Wat zijn de oorzaken, welke gevolgen heeft het en wat zijn innovatieve maatregelen die hier iets tegen kunnen doen? Kom met het hele gezin op zondag 6 oktober naar de lezing van Dr. Lisette de Senerpont Domis bij GeoFort. Een lezing over klimaatverandering in begrijpbare taal. Leuk én interessant voor zowel kinderen als volwassenen.

Dr. Lisette de Senerpont Domis is aquatisch ecoloog bij het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen. Ze is gepromoveerd in de natuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden.

De lezing van Dr. Lisette de Senerpont Domis wordt mede mogelijk gemaakt door de VSC en het NIOO-KNAW en is gratis bij te wonen. Reserveer op de website van GeoFort wel alvast je plekje!

Adviesleeftijd: kinderen vanaf 8 jaar.

Tijdens Weekend van de Wetenschap zijn er diverse activiteiten te beleven op het spannende forteiland GeoFort. Van Minecraft, een klimaatspeurtocht tot zelfs een expeditie naar de kern van de aarde!


Lees meer
Delen: