Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lingefilm theater

1 oktober 2021 t/m 6 oktober 2021

Rijksstraatweg

4191 SG

Geldermalsen

In de documentaire the Painter and the Thief steelt een dief op klaarlichte dag 2 meesterwerken van de Noorse kunstenares Barbora Kysilkova. Ze laat het er niet bij zitten en spoort hem aan de hand van bewakingscamera’s op. Ter compensatie stelt ze hem voor om te poseren voor haar. Het nieuwe schilderij doet de dief meer dan hij had kunnen bedenken. De kunstenares en de dief spelen zichzelf.

De animatiefilm PAW control is gebaseerd op de gelijknamige populaire tv-serie over een roedel heldhaftige hondjes. In de film beleven ze spannende avonturen om hun geliefde Avonturenstad te verlossen van een boosaardige burgemeester.

Frida Kahlo is een bekende Mexikaanse kunstenares. Op jonge leeftijd raakt ze gewond bij een ernstig ongeluk in een tram. Hoewel ze herstelt, wordt ze de rest van haar leven geplaagd door chronische pijnen. Het beïnvloedt haar ontwikkeling als schilderes. Haar kleurrijke zelfportretten zijn wereldberoemd. De prachtige documentaire Frida, Viva la Vida verhaalt over haar werk, haar liefdesleven en politieke betrokkenheid.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondag 11.00 en 14.30 uur, dinsdagmiddag 14.30 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.


Lees meer
Delen: