Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

MFC De Kreek Zwem4daagse

4 november 2019 t/m 7 november 2019

Wilgenpas 2

5331 KC

Kerkdriel

Vier dagen zwemmen in Kerkdriel

Kerkdriel – Van 4 t/m 7 november organiseert Optisport sportcentrum
MFC De Kreek de Zwem4daagse in Kerkdriel. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor het hele gezin. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Zwem4daagse 50 jaar en Optisport 25 jaar
Het is dit jaar de 50e keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert. Daarnaast bestaat Optisport dit jaar 25 jaar, waardoor er twee jubilea te vieren zijn. Een extra reden om er een feestelijke editie van te maken! Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per keer. Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals schatduiken, clinics, een bommetjeswedstrijd etc. Ook Zed zal zich op deze dagen regelmatig laten zien!

Plezier en veiligheid
Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Meedoen
Meedoen met de Zwem4daagse? Schrijf je dan online in voor 3 november of aan de receptie van het zwembad. De kosten voor deelname zijn € 10,- in de voorverkoop en €12,50 op de eerste dag van de Zwem4Daagse.


Lees meer
Delen: