Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Moederdag High Tea op Slot Loevestein

12 mei 2019 van 11:30 - 14:00 uur

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

Moederdag High Tea op Slot Loevestein – Een leuke verrassing voor elke moeder

Kom gezellig Moederdag vieren op zondag 12 mei bij Slot Loevestein. Om 11:30 uur heten wij je welkom in ons Arsenaal en ontvangen we je met een feestelijke cocktail. Je geniet van diverse lekkernijen die op ons buffet zijn uitgestald. Een huisgemaakte tomatensoep, sandwiches, broodlollies, gevulde wraps, mini quiches, een stoofpotje van vlees en een warm vispotje. Uiteraard sluiten we in stijl af met verschillende zoetigheden die wij aan tafel presenteren. Denk hierbij aan; scones, muffins, petit fours, lemon curd en vers fruit. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de moeders vandaag eens goed te verwennen. Koffie, thee, melk en landgoedsappen zijn inbegrepen.

Prijs volwassenen € 27,50
Prijs kind (4-12jaar) € 13,75
Kind tot 4 jaar gratis (aangeven bij reservering)

De High tea gaat door bij een minimaal aantal reservering van 20 personen. Uiterlijk maandag 6 mei laten wij weten als de High tea niet doorgaat.

Om 14:00 uur is het einde van onze high tea en heeft u de mogelijkheid om het Slot en de vesting te bezoeken tegen een gereduceerd tarief van € 8,00 per persoon. Geef dit bij de reservering aan.

Je kunt online reserveren.


Lees meer
Delen: