Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Momenten van Geluk

14 april 2023 t/m 16 april 2023 van 20:00 - 14:30 uur

Rijksstraatweg 64

4191SG

Geldermalsen

Toneelgroep Elckerlyc legt de lat voor zichzelf weer een stukje hoger. Onder regie van Casper Coenegracht wordt dit jaar de zwarte komedie Momenten van Geluk van Alan Ayckbourn gespeeld.

Momenten van Geluk is een humoristisch en tegelijkertijd wanhopig verhaal, over een familie die het leven leeft, zonder de geluksmomenten daadwerkelijk te proeven. In de voorstelling word u heen en weer geslingerd tussen heden, verleden en toekomst, over tedere verliefdheid, harde onverschillige ontrouw, de ontmaskering van een huwelijk en een ontroerend nieuw begin daarvan.

Een hilarisch, tragisch en herkenbaar familieverhaal dat u pijnlijk vastgrijpt, om u vervolgens niet meer los te laten.
Alan Ayckbourn is een van de meest geliefde Engelse toneelschrijvers. Zijn werk bestaat uit meer dan vijftig toneelstukken, die in meer dan veertig talen zijn vertaald en opgevoerd. Hij is een meester van de komedie, van precieze karakterisering en van het beschrijven van pijnlijke situaties.

Toneelgroep Elckerlyc is een enthousiaste club van toneelliefhebbers die onder professionele regie jaarlijks meerdere voorstellingen brengt. In september wordt jaarlijks een monologenfestival gepresenteerd. Voor verpleeghuizen is er een programma dat bestaat uit korte sketches en liedjes. En op Koningsdag figureren de leden op de braderie in Geldermalsen. Heb je zin om mee te doen, we zoeken enthousiaste nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen. Informatie via de website.
De voorstellingen voor Momenten van Geluk zijn 14, 15 en 16 april 2023 in theater De Pluk in Geldermalsen. Kaarten zijn verkrijgbaar via toneelgroepelckerlyc.nl.

Regie: Casper Coenegracht
Spel: Joke Nederhoff, Sien van der Pol, Bonne van Dam, Gerard Eisma, Maurice Conen, Minouche van den Berg, José de Jong, Cor van Toorn.
Techniek: Eric Borrias/Mirko Borrias
Productie: Toneelgroep Elckerlyc


Lees meer
Delen: