Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Naar de bioscoop.. op een fort!

21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Nieuwe Steeg 74

4171KG

Herwijnen

GeoFort presenteert deze winter voor het allereerst de winterbioscoop. In één van de bunkers van het forteiland draaien er de hele kerstvakantie familiefilms als Ice Age, De Kronieken van Narnia en The Grinch.

Jong en oud kan zich deze winter een hele dag vermaken op het forteiland. Eerst op avontuur in de GeoExperience en vulkanen laten uitbarsten in de interactieve zandbak, de weg vinden in het geurendoolhof of door het heelal reizen met The Powers of Ten. En vervolgens met het hele gezin genieten van een leuke familiefilm.

Winterbioscoop
Op het historische forteiland bevinden zich diverse bunkers en remises. Eén van deze bunkers is compleet ingericht met échte bioscoopstoelen. Van zaterdag 21 december tot en zondag 5 januari draait GeoFort in deze ruimte elke dag twee films. In de ochtend zullen er vooral animatiefilms te zien zijn en in de middag familiefilms. Er staan zowel leerzame films met een geografisch thema op het filmprogramma, zoals Ice Age, als ook typische winterfilms waaronder The Polar Express.

Zelf sneeuw maken!
Naast de winterbioscoop, zijn er in de kerstvakantie nog andere winterse activiteiten te doen voor kinderen. Zo kunnen kinderen in het GeoLab zelf sneeuw maken en in het populaire spel Minecraft het digitale winterse forteiland verkennen.

Reserveren

Voor een meerprijs van €4,- p.p. kun je bij GeoFort een bioscoopkaartje kopen. De bioscoop biedt ruimte aan maximaal 48 plaatsen. Vooraf reserveren is aanbevolen en kan via deze link.


Lees meer
Delen: