Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Opa en oma dag op Kinderboerderij de Heuvel

15 maart 2020 van 13:30 - 16:30 uur

Op zondag 15 maart organiseert NME Culemborg een echte opa en oma dag. Tijdens de activiteit mogen de kinderen hun opa en/of oma in de het zonnetje zetten. De activiteit start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Vaderdag en Moederdag worden jaarlijks gevierd, maar er wordt niet altijd stilgestaan bij de mooie rol die grootouders kunnen spelen in het leven van een kind. Vraag vandaag of opa en oma mee willen komen naar de kinderboerderij. Hier kunnen ze met hun kleinkinderen verschillende leuke activiteiten doen. Er zijn oud-Hollandse spellen om samen even de jonge jaren te herleven. Ze kunnen in gesprek over de familiegeschiedenis tijdens het knutselen van een stamboom. Er is een uitdagende speurtocht met verrekijkers uitgezet om de kinderboerderij eens extra goed te bekijken. In het verwenhoekje kunnen jullie even uitrusten. Koffie en thee staan klaar, en geniet van een heerlijk “zelf versierd” gebakje. Sluit de middag af met het welbekende kabouterpad.

Uiteraard ben je ook van harte welkom als opa en/of oma er niet bij kunnen zijn. Ouders verwennen mag ook. Het wordt een leuke familieactiviteit. Zoals altijd is deelname aan deze middag gratis.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom
De kinderboerderij en NME-activiteiten zijn mogelijk door een groep trouwe vrijwilligers die deze organiseren. Met meer vrijwilligers kunnen we onze middagen nóg leuker maken. Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer hierover weten, neem dan contact op met Charlotte Henning, charlottehenning@hotmail.com


Lees meer
Delen: