Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Open Atelierroute Waard Art

26 september 2020 t/m 27 september 2020 van 11:00 - 17:00 uur

Ateliers in heel West Betuwe

4158EH

West Betuwe

Stichting Waard Art maakt kunst voor een breed publiek toegankelijk. Elk jaar in september wordt de Open Atelierroute van Waard Art in West Betuwe georganiseerd. Dit jaar is dat zaterdag 26 en zondag 27 september 2020. Van 11 tot 17 uur zijn de ateliers van de deelnemende kunstenaars geopend.

Tijdens de atelierroute is er een gezamenlijke expositie van de deelnemers in het Stroomhuis in Neerijnen, van Pallandtweg 1. Hier is ook het atelierrouteboekje te vinden, waarmee de keuze voor de route gemaakt kan worden.
De opening van de overzichtsexpositie vindt plaats op vrijdag 25 september 2020 om 20:00 uur in het Stroomhuis.
Waard Art biedt de inwoners en bezoekers van de regio de gelegenheid om te kijken in de ateliers van de deelnemende kunstenaars.

Men kan meekijken bij de totstandkoming van een beeld, een schets, of vakkundige handelingen en er mogen vragen gesteld worden, waar de kunstenaars graag antwoord op geven. Door te laten zien hoe het creatieve proces in elkaar zit, hopen we dat je met nog meer plezier naar het werk kijkt. En wie weet inspireert het je om een kunstwerk aan te schaffen.

Waard Art heeft de beschikking over drie vitrines op de markt in Geldermalsen. Er is hier doorlopend werk van Waard-Art deelnemers te zien, de expositie wisselt regelmatig.

Website: www.waardart.nl
Facebook: www.facebook.com/waardart
Instagram: www.instagram.com/waardart


Lees meer
Delen: