Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Open Dag Kunst Educatie Culemborg

1 februari 2020 van 13:00 - 15:30 uur

Zijderupsvlinderlaan 2

4105 TC

Culemborg

Zaterdag 1 februari 2020 opent KEC haar deuren tijdens de Doedag. Tussen 13.00 en 15.30 uur kunt u in Brede School-west terecht voor informatie over muziek en beeldende kunstlessen en zijn diverse muzikale presentaties en gratis proeflessen.

Kunsteducatie Culemborg (KEC) bestaat vijf jaar. In 2020 zullen alle activiteiten van het kunstdocentencollectief KEC in het teken staan van haar vijf jarig bestaan. Inmiddels is KEC binnen Culemborg uitgegroeid tot een belangrijke aanbieder van muzieklessen, waarbij ook beeldende kunst, fotografie en creatief schrijven zijn opgenomen in het aanbod. De vereniging van 25 vakdocenten is sinds haar oprichting in 2015 sterk gegroeid. Met een grote diversiteit aan muzieklessen, koren en kunstlessen heeft KEC aanbod voor elke leeftijdsgroep.

Tijdens de Doedag is er volop ruimte om een instrument uit te proberen, te ervaren hoe het is om in een koor te zingen, of kennis te maken met onze vakdocenten. Wil je je verdiepen in bijvoorbeeld fotografie, dan kun je terecht bij een workshop van Sylvy van Bochove. Nieuwe docenten bij KEC zijn lichte muziek zangdocente en koordirigente Sietske Roscam Abbing en hobodocent Niels Pol.


Lees meer
Delen: