Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

OPEN MIDDAG Speciaal voor -nieuwe- vrijwilligers

11 september 2021 van 13:30 - 16:00 uur

Gershwinhof 10

4102DK

Culemborg

Op zaterdag 11 september van 13:30 -16:00 uur is er een open middag voor vrijwilligers in het hospice Nocturne in Culemborg. Mocht jij belangstelling hebben in het vrijwilligerswerk in een hospice dan ben je van harte welkom op onze open middag. Tijdens deze open middag krijg je een rondleiding, kun je je vragen stellen aan vrijwilligers en zullen zij je veel kunnen vertellen over het werk in het hospice.

Werken in het hospice is dankbaar en leerzaam vrijwilligerswerk. In het laatste stukje van iemands leven kun jij met kleine dingen een groot verschil maken. Je kunt kiezen voor werken in het hospice. Je kunt ook kiezen voor vrijwilligerswerk bij mensen thuis in de regio’s Culemborg en Geldermalsen – Neerijnen. Altijd verlenen thuiszorg en huisarts de professionele zorg.

Hospice Nocturne is gevestigd aan de Gershwinhof 10 (ingang aan de Schubertstraat). De inrichting is gezellig en huiselijk; de sfeer wordt vaak omschreven als een warm bad.

Heb je belangstelling? Dan zien wij je uiteraard graag op 11 september!

Vanzelfsprekend wordt gezorgd voor de privacy van de aanwezige gasten en het hospice hanteert de RIVM-richtlijnen wat betreft covid.

Voor meer informatie www.hospicenocturne.nl of bel het hospice tel. 0345 514461


Lees meer
Delen: