Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Openluchtexpositie-Beeldenroute

24 mei 2021 t/m 20 juni 2021 van 08:00 - 17:00 uur

De Heemtuin, Koppelsedijk, Geldermalsen

4191

Geldermalsen

Van 24 mei t/m 20 juni 2021 tonen 12 kunstenaars uit West Betuwe hun werk en vertellen zij hun verhaal in een gratis toegankelijke openluchtexpositie in de Heemtuin van Geldermalsen. Met natuurbeleving en kunst als bindende factor worden bezoekers uitgenodigd om via een speciaal uitgestippelde wandelroute alle kunstwerken te gaan zien. Met behulp van QR-codes is meer info te lezen over de kunstenaar.

Met de Heemtuin heeft Ode aan de Linge een nieuwe locatie gevonden voor het jaarlijks gratis toegankelijke culturele festival. De Heemtuin is bij velen nog een onbekende plek, maar is al ruim veertig jaar te vinden aan de westkant van de jachthaven tussen de rivier de Linge en de Koppelsedijk.
Kunst maakt je wakker, roert je ziel en maakt het ongrijpbare aanraakbaar.
Dat is wat we willen overbrengen.

We zijn heel blij met de prachtige locatie voor deze expositie; de Heemtuin is een nog tamelijk onbekend stukje natuur, vlakbij het centrum van Geldermalsen, waar heel veel te ontdekken valt.
Deze editie van Ode aan de Linge moet de organisatie rekening houden met de geldende coronamaatregelen, maar de hoop is dat er later in het jaar weer meer kan.
Deze expositie is een voorproefje, want in september willen we, als er wat meer mogelijk is, groots uitpakken, dan praten we over een festival met kunst, dans en muziek.
Meer informatie: info@odeaandelinge.nl


Lees meer
Delen: