Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Paasbrunch op Slot Loevestein

21 april 2019 t/m 22 april 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

Het Paasweekend is het begin van het toeristische seizoen voor de forten, vestingen, kastelen, bunkers en tussenliggend waterlinie erfgoed. Vier Pasen op Slot Loevestein met op beide Paasdagen een gezellige en lekkere Paasbrunch. Slot Loevestein is op 1e en 2e Paasdag geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Op ontdekking in de vesting
Beleef spannende verhalen, meng zelf de juiste ingrediënten voor buskruit in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen met het waterspel en ga lekker smullen in de Taveerne! Slot Loevestein is 658 jaar oud en wie zo oud is heeft veel verhalen te vertellen. In de het kasteel en de vesting zijn veel juweeltjes opgetekend. Beleef geschiedenis in het echt op Slot Loevestein en kom te weten hoe ridders, gevangen en soldaten vroeger leefden.

Kom genieten van een feestelijke Paasbrunch
Op zondag 21 april en maandag 22 april 2019 heten wij je graag om 11.30 uur welkom in het Arsenaal voor onze heerlijke Paasbrunch. Je wordt ontvangen met een feestelijke paascocktail, waarna het brunchbuffet geopend wordt. De brunch zal bestaan uit:

Koude gerechten: gemarineerde zalm op botersla met kerriecrème, haring en garnalen, kip met granaatappel en selderij, rundersalade met aardappel en zoetzure groenten, brood met hummus en gerookte paprika,

Warme gerechten: tomatensoep, botervis met citroenkorst en beurre blanc, Wildstoof, ribeye met chimichurri, bloemkool en broccoli met bechamelsaus, pomme prak in de schil met kappertjes, sjalotten en hazelnoot, Vlaamse friet met mayo.

Natuurlijk sluiten wij de brunch in stijl af met een dessertbuffet met heerlijke zoete lekkernijen!

Koffie, thee, melk, karnemelk en sappen zijn inbegrepen.

Prijs volwassene € 34,50
Prijs kind (3 t/m 12 jaar) € 17,50
Kinderen tot 3 jaar eten kosteloos mee.

Om 14:00 sluiten we de brunch af, zodat je gelegenheid hebt om onze schitterende vesting en het kasteel te ontdekken. Wanneer je gebruik maakt van onze paasbrunch is het mogelijk om het slot en de vesting te bezoeken tegen een gereduceerd tarief van € 8,00 per persoon. Dit gereduceerde tarief geldt alleen als je dit aangeeft bij de reservering.

Koop je Paasbrunch tickets
De webshop verwachten we half februari live.


Lees meer
Delen: