Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon 

27 augustus 2022 van 14:00

Wielkamp 1b

5301 DB

Zaltbommel

Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon georganiseerd.

Nu de mogelijkheden er weer zijn is het bestuur van Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners weer volop bezig gegaan om dit jaarlijkse evenement voor elkaar te krijgen.

De eerste besprekingen met sponsoren en contactpersonen van ter beschikking te stellen materialen zijn in gang gezet. De aanvraag voor de vergunning is de deur uit en de toezegging voor het gebruik van de kleedruimte bij SBO Toermalijn is gegeven.

Parcours

Het parcours van de Paul Meijering 21ste recreatieve 1/8 triatlon ligt vast. De wijzigingen, vergeleken met voorgaande edities, zijn niet groot maar dragen wel bij voor meer veiligheid voor de deelnemers.

De start staat gepland om 14:00 uur voor 500 meter zwemmen in de Tijningenplas, gevolgd door 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.

De start van het zwemmen is op een wat andere plaats aan de Tijningenplas dan bij voorgaande edities. Hierdoor zullen de snellere zwemmers geen hinder geven aan de andere zwemmers na het keerpunt.

Inschrijven

De inschrijving voor de Paul Meijering 21e recreatieve 1/8 triatlon is geopend. Inschrijven kan via dit formulier tot 25 augustus of op de dag zelf bij de permanence bij scholengroep Toermalijn aan de Wielkamp in Zaltbommel.

Het inschrijfgeld is ook dit jaar €5. Dit dient u contant te betalen bij het afhalen van het rugnummer. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.


Lees meer
Delen: