Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Pianoconcert in Parc de Triomphe in Culemborg

23 augustus 2020 van 16:00 - 17:30 uur

Culemborg

Op zondag 23 augustus zal de Culemborgse pianiste Ellen Verhagen & Friends tussen 16.00 en 17.30 uur piano spelen op het podium in Parc de Triomphe. Hiervoor wordt een heuse concertvleugel geplaatst op het podium in het Park.

Vorig jaar gaf ze ook al succesvolle Kasteeltuinconcerten in Culemborg. Ze wil met dit matinee concert bewoners van Culemborg weer de mogelijkheid bieden om een live piano concert mee te maken. Ze ziet het ook als ‘proeverij’ voor het Piano Buiten Festival dat later op zondag 13 september in de binnenstad van Culemborg zal plaatsvinden.

Het park is groot genoeg om de 1,5m afstand regel te handhaven waar ook op wordt toegezien. Het concert is gratis en voor iedereen toegankelijk. Bij de drie uitgangen van het park wordt wel een tegemoetkoming in de onkosten gevraagd middels een ‘Tikkie’.

Het programma bevat muziek van o.a. Nederlandse componisten Douwe Eisenga en Jeroen van Veen maar ook stukken van Einaudi en Glass om bij weg te dromen. Ook het bekende Libertango van Astor Piazzolla speelt ze in een 4-mains versie met pianist Ton van der Voort. Saxofonist Henk Spies is aanwezig om ook een stuk van Piazzolla mee te spelen. En welke vrienden er nog meer komen is een verrassing.

Kijk op deze website ook voor vervoer per fietstaxi van de binnenstad naar het Park en v.v.


Lees meer
Delen: