Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Ri4daagse Expeditie West | 26 – 29 september 2019

26 september 2019 t/m 29 september 2019

Van Loevestein tot de Noordzee

GA MEE! ONTDEKKINGSREIS DWARS DOOR NEDERLAND VIA DE GROTE RIVIEREN & DE DELTA NAAR ZEE!

We wonen in één van de mooiste rivierdelta’s van Europa en toch zijn er maar weinig mensen die de reis langs en over de Grote Rivieren door de Delta naar de Noordzee maken. En dat is precies wat we met de Ri4daagse Expedities gaan doen!

We struinen, varen en fietsen, in twee etappes van 4 dagen, door prachtige natuurgebieden, stroomafwaarts richting de Noordzee. ieder in zijn eigen tempo, alleen of samen. Onderweg brengen we je in aanraking met bijzondere mensen, inspirerende verhalen en ervaringen waardoor je het landschap én elkaar steeds weer op een andere manier leert kennen. Stel je voor: dagenlang, wind, water, waaihaar, prachtige natuur, ruimte, avontuur, rust, plezier, mooie ontmoetingen en bijzondere belevenissen.

De expedities zijn geen prestatietochten, al heb je wel echt een goede basisconditie nodig. In het najaar trekken we struinend, varend en fietsend, door prachtige natuurgebieden vanaf Loevestein, via de Biesbosch, het eiland Tiengemeten en Goeree Overflakkee, naar onze eindbestemming: de Noordzee! In de Biesbosch gaan we kanoën, maar er zijn ook (motor)bootjes waarmee je kunt varen wanneer je dat liever doet. Onderweg kamperen we in eigen tent op drie fantastische locaties en wij zorgen voor gezond en lekker eten en het vervoer van je kampeerspullen, maar ook voor alle boten, fietsen etc. waardoor je zonder veel bepakking, licht en zorgeloos naar zee kunt reizen.

WE STRUINEN, FIETSEN EN VAREN IN 2 ETAPPES NAAR ZEE

EXPEDITIE WEST  26 – 29 september 2019

Houd de website of de nieuwsbrief in de gaten voor het boeken van tickets.
In het najaar trekken we vanaf Loevestein, via de Biesbosch, het eiland Tiengemeten en Goeree Overflakkee, naar onze eindbestemming: de Noordzee!

Je bent hier in het land van de zeearend, de bever, de zeeforel en de de grote stern. Je kunt Expeditie West vanaf begin mei 2019 boeken, houd hiervoor onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Nieuwsgierig geworden?

Zie voor meer informatie, foto’s en reviews de website of abonneer je hier op de nieuwsbrief voor alle ins en outs!


Lees meer
Delen: