Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Rondleiding XL | 24 Maart

24 maart 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

Wilt u kasteel Ammersoyen eens hélemaal bekijken? Ga dan mee met de Rondleiding XL op zondag 24 maart. Deuren die normaal gesloten blijven gaan tijdens deze extra lange rondleiding wel open!

Wilt u kasteel Ammersoyen eens hélemaal bekijken? Ga dan mee met de Rondleiding XL op zondag 24 maart. Deuren die normaal gesloten blijven gaan tijdens deze extra lange rondleiding wel open! U krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. Van de kelders via diverse torenkamers en verdiepingen gaat de Rondleiding XL naar de grote zolder van Ammersoyen met zijn bijzondere overkapping en hijswiel. Ook de oostvleugel van het kasteel, diverse torenkamers en het poortgebouw zijn tijdens de Rondleiding XL te bezichtigen. Uiteraard komen ook de vertrekken uit de reguliere rondleiding aan het bod, zoals het vrouwenverblijf, de ridderzaal, de kerker en meer. De XL-rondleiding duurt extra lang, ongeveer twee uur. Trek stevige schoenen aan en kleding die stoffig mag worden. Vanwege de bijzondere route door het kasteel kunnen er een beperkt aantal mensen per rondleiding mee. Reserveer daarom op tijd.

Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Datum: zondag 24 maart 2019 Tijd: 14.00 tot 16.00 uur Entree: €12,50, museumkaarthouders en donateurs GLK: €3,00 Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaande link. https://www.glk.nl/ammersoyen Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden Informatie: ammersoyen@glk.nl


Lees meer
Delen: