Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Speuren & Spelen bij kasteel Ammersoyen

23 juli 2020 t/m 30 augustus 2020 van 11:00 - 17:00 uur

Kasteellaan 1

5324JR

Ammerzoden

In de zomervakantie kunnen kinderen al speurend en spelend het kasteelterrein van Ammersoyen ontdekken met de Buiten Speuren & Spelen tocht!

Eerst ga je het kasteel in en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. Vergaap je aan alle spannende deurtjes, luikjes en schatkisten, beklim de muurtrappen en neem zeker ook een kijkje in de kerker! Daarna ga je naar buiten om de Speuren & Spelen tocht te starten op de binnenplaats. Tijdens de wandeling om het kasteel doe je alle opdrachten. Zo ontdek je het hele kasteelterrein en kom je van alles te weten.

De Buiten Speuren & Spelen tocht is leuk om te doen met het hele gezin en een goede manier om het kasteelbezoek te verlengen.

Datum: 23 juli t/m 30 augustus op openstellingsdagen tussen 11-17u. Kijk voor actuele openingstijden op www.glk.nl/ammersoyen

Kosten: 5,00 euro per gezin + entree kasteel.

Reserveren voor het kasteelbezoek is verplicht en is mogelijk door vooraf een e-ticket aan te schaffen op datum en tijdslot. Dat kan hier.

De Buiten Speuren & Spelen tocht is verkrijgbaar bij binnenkomst aan de balie i.c.m. een entreeticket voor het kasteelbezoek.

Adres:
Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden
Informatie: www.glk.nl/ammersoyen


Lees meer
Delen: