Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Straatmuzikanten in de binnenstad | Paul de Graaf

29 augustus 2020 van 13:00 - 17:00 uur

Binnenlands Culemborg

4101CX

Culemborg

Elke zaterdag in de zomermaanden juli en augustus, wordt de binnenstad van Culemborg gevuld door muziek van wisselende en talentvolle straatmuzikanten. Het wordt een mooie zomer in het hart van de stad. Van folkore/pop en melancholische tot rock en rauwe eigenzinnige muziek. laat je verrassen in de binnenstad van Culemborg!

Paul de Graaf
‘Het klinkt Alsof Bryan Adams en Stef Bos een kind hebben gekregen.’ Al 20 jaar paul de Graaf van en voor muziek. Zowel solo als met de band trio Raak treedt hij met covers op bedrijfsevenementen en privé-feesten op, en ook met zijn eigen werk in huiskamer- en vestzak-theaters. Daarnaast is Paul de Graaf producer, zangcoach, stemacteur en liedschrijver.

Paul de Graaf speelt naar de mensen tóe. Hij mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! Meezing, -dans en -klapbaar met ontroerende momenten. Energiek, veelzijdig, puur en oprecht. Zijn positieve podium uitstraling bracht hem al naar menig huiskamer, kroeg, theater en festival. Paul rockte o.a. het Bevrijdingsfestival in Wageningen, Dicky Woodstock festival in Steenwijk, Appelpop in Tiel, de schouwburgen in Leiden, Nijmegen en Deventer, de Vereeniging in Nijmegen, 2x het Goffert Stadion en Ahoy’ Rotterdam! Op 29 augustus speelt Paul de Graaf, solo met gitaar, mondharmonica en veel plezier in het centrum van Culemborg.


Lees meer
Delen: