Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Struintocht Slot Loevestein

3 januari 2020 t/m 3 januari 2020 van 11:00 - 13:00 uur

Loevestein 1

5307 TG

Poederooijen

Staatsbosbeheer heeft ook dit jaar weer 12 Buitengewone Belevenissen: elke maand zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan. Die fenomenen wil iedereen namelijk ooit in zijn of haar leven meegemaakt hebben én ze zijn gewoon om de hoek te beleven.

Algemene informatie
De struintocht op 3 januari begint om 11:00 uur en duurt 2 uur. Deze struintocht is geschikt voor de hele familie. De kosten zijn €3, – voor kinderen en €5, – voor volwassenen. Reserveer je plek online. Aanmelden is verplicht.

Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren! Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens.

De struintochten starten bij de poort van de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt u ontvangen door de gids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee. Adres van Slot Loevestein is; Loevestein 1 Poederoijen.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Silvia Blom, Boswachter Staatsbosbeheer, s.blom@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein


Lees meer
Delen: