Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Theaterwandeling Bommel in de Waard

21 juni 2019 t/m 23 juni 2019 van 18:00 - 14:30 uur

Nonnenstraat 5

5301 BE

Zaltbommel

Wie op zoek is naar een bijzondere wandeling moet zeker deelnemen aan de theaterwandeling Bommel in de Waard in de vestigingsstad Zaltbommel. Loop over de historische stadswallen en singels, door de eeuwenoude binnenstad en langs de stadsmuur en uiterwaarden.

Geniet van theater, muziek, poëzie, kunst en dans uitgevoerd door kunstbeoefenaars, zowel amateurs als professionals, uit de gehele regio. En dat alles in de voetsporen van Marten Toonder met zijn tot de verbeelding sprekende verhalen van Ollie B Bommel en Tom Poes.

Cultuurfestival Bommelerwaard
De Theaterwandeling Bommel in de Waard is onderdeel van Cultuurfestival Bommelerwaard: 3 maanden lang staat de Bommelerwaard in het teken van kunst, cultuur en natuur. Kijk voor meer informatie op ww.cultuurfestivalbommelerwaard.nl

Over de Bommelerwaard
De Bommelerwaard is een prachtige regio in de provincie Gelderland die wordt gevormd door de gemeente Maasdriel en Zaltbommel. Het kent een afwisselend landschap met karakteristieke dorpen en kastelen, kronkelende dijken en boeiende uiterwaarden. Aan de rand van de Bommelerwaard ligt aan de rivier de Waal de oude vestigingsstad Zaltbommel, in de volksmond ook wel Bommel genaamd. Met zijn historische stadswallen, middeleeuwse straten, fraaie doorzichtjes en bijzondere allure bij uitstek geschikt voor een culturele wandeling waarin de gehele Bommelerwaard met elkaar verbonden wordt.

De wandeling is voor maximaal 30 personen en staat onder begeleiding van een gids, een ‘heer of dame van stand’. De wandeling duurt drie uur. De wandelingen starten op vrijdag om 18.00 uur- 18.45 uur – 19.30 uur – 20.15 uur en zaterdag en zondag om 10.00 uur – 10.45 uur – 11.30 uur – 12.15 uur – 13.00 uur – 13.45 uur – 14.30 uur. Het startpunt is bij het Stadskasteel in Zaltbommel (Nonnenstraat 5, 5301 BE Zaltbommel) en kaarten kosten €15,00. Kinderen tussen de 10 en 12 jaar betalen €7,50 (wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar). Gratis parkeren in Zaltbommel is mogelijk aan de Beersteeg, Omhoeken, parkeerterrein Oude Wasserij en nabij het station.


Lees meer
Delen: