Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Tien van Tiel Promenadeloop

22 september 2019 van 10:00

Markt

Tiel

Dit jaar organiseert Astylos voor de 29e keer de Promenadeloop, vanaf heden de 3e editie van de Tien van Tiel

Afgelopen jaar is het parcours aangepast, waardoor er nu ook 10 km gerend kan worden. Daarom de nieuwe naam “Tien van Tiel”
Het hardloopparcours loopt door de binnenstad van Tiel. De jeugd loopt een of meerdere ronden van 500 meter, volwassen lopen rondes van 2km.
Start en finish zijn op De Markt, voor de deuren van onze sponsoren Van den Berg Sporthuis Tiel en Grand café Hart van de Betuwe.

Nieuw dit jaar: estafette 4 x 2 km

De estafette loop je met een team van 4 personen, elke deelnemer rent, met estafettestokje, een ronde van 2 km. Wisselen vindt plaats in het wisselvak bij de start. Doe mee met een groep vrienden, familie, collega’s, teamgenoten van je sportclub. Deelname vanaf 16 jaar. Inschrijven voor de estafette kan niet op de dag zelf!

Rondje Tiel

Het Rondje Tiel vertrekt vanaf de Markt, bij Grand café Hart van de Betuwe. Daar kan vanaf 10.00 uur worden ingeschreven en gestart.

Er zijn drie verschillende wandelroutes uitgezet, de routes zijn 10, 15 en 25 km. Na ongeveer 5 km komen alle drie de routes langs het clubhuis van Astylos. Daar is koffie verkrijgbaar voor een euro en worden appels en flesjes sap uitgedeeld. Daarna zijn er geen verzorgingsposten. Neem dus zelf voldoende te eten en drinken mee voor onderweg.

De routes eindigen ook weer bij Hart van de Betuwe, bij terugkomst graag afmelden bij de tijdregistratie van het hardlopen. Er ligt daar voor elke wandelaar een muntje klaar, waarmee je een drankje kunt bestellen op het terras.

Inschrijven kan via www.astylos.nl


Lees meer
Delen: