Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Toneelvoorstelling ‘Bruidssuikers’

6 maart 2020 t/m 7 maart 2020 van 19:30 - 22:30 uur

J.R. Zeemanstraat 12a

4053 JN

IJzendoorn

Doldwaze en hilarische maffiapraktijken in het dorpshuis van IJzendoorn. Namelijk de Waalzoomruiters uit Ochten spelen daar de hoofdrol in het 4de deel van de Godfather.

In dit verhaal probeert Sofia Berliconi (Rachel Vink-Struijk) wanhopig van haar steenrijke doch dubieuze vader (Gerrit Huibers) geld los te krijgen om het verlieslijdende snoepwinkeltje ‘Soof & Co’ wat zij samen met haar beste vriendin Cornelia (Suzanne Krul) run, van een faillissement te redden.

Als “die papa” blijft weigeren en de deurwaarder (Arco van Soest) al op de stoep staat, zet Sofia haar kleurloze boekhouder (Tom van Beek) in. Haar plan slaagt met succes als deze via de telefoon zich voordoet als “die mama” van Cornelia. Haar geluk kan niet op, maar haar boekhouder zit met een probleem. Een heel groot probleem. Namelijk “die papa” wil nog dezelfde avond een date met “die mama”. Lieve help!

Wat volgt is een hectisch liefdesverhaal waarin de boekhouder moet kiezen tussen een jurk of de kettingzaag. Dus alles wordt uit de kast gehaald om de snoepwinkel van de ondergang te redden. En met succes. Aan het einde van de avond lijkt de snoepwinkel en de boekhouder te zijn gered. Maar wanneer hij bruidsklokken hoort luiden, krijgt het liefdesverhaal ineens een hele andere wending en was faillissement toch misschien beter geweest.

Een misdadig grappig en komisch blijspel in 4 bedrijven, geschreven door Peter Leenders. Kaarten zijn te koop in het dorpshuis en bij Bakkerij Ad Bos, Molendam 5 te Ochten, te koop.

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart 2020 om 19:30 uur. De zaal gaat open om 19:00 en de bruidssuikers staan voor u klaar. Tussen het 2de en 3de bedrijf is er een pauze en de bar achterin de zaal is dan open. Tijdens de pauze kunt u loten kopen.

Wij wensen u een prettige voorstelling.


Lees meer
Delen: