Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Tuinconcert chansonnier Edouard

22 juni 2019 van 20:00 - 22:00 uur

Deze sympathieke fransman is geïnspireerd door zangers als Jacques Brel en Leonard Cohen. Hij zingt dan ook o.a. liedjes van Jacques Brel, Léo Ferré, Julien Clerc, Gilbert Becaud en Edith Piaf en hij zingt ook eigen werk. Tussendoor vertelde hij op een mooie en humoristische wijze over zijn leven en drijfveren

In de tuin van het Weeshuis in Culemborg organiseren de bibliotheek Rivierenland en het Weescafé een bijzonder tuinconcert. De Franse chansonnier Edouard werd geboren in de Bourgogne. In 2001 is hij naar Nederland gekomen waar hij zijn muzikale loopbaan begon in de band The Vondels.Al snel realiseerde Edouard zich dat zijn passie elders lag; chansonnier en songwriter. Hij volgde zijn hart en ging het muzikale avontuur aan. Intussen heeft hij een uitgebreid repertoire opgebouwd, ook met eigen werk.

De hoofdmoot van zijn programma bestaat uit de chansons van de grote namen Jacques Brel, Edith Piaff en Charles Aznavour. Ook “uitstapjes” naar het werk van Leonard Cohen en Ramses Shaffy worden, met veel gevoel voor het origineel, uitgevoerd. Hij is uitstekend in staat zijn publiek in vervoering te brengen en mee te slepen in een heerlijke melancholie. Daarvoor is een sublieme vertolking nodig van de allergrootsten in dit genre, én dat kan hij.

Datum: zaterdag 22 juni vanaf 20.00 uur

Entree: €7,50 inclusief koffie of thee

Voor tickets ga naar www.bibliotheekrivierenland.nl.


Lees meer
Delen: