Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Tuk Beer & Bites

21 juni 2020

Hamsestraat 2

6629 KT

Appeltern

Zondag 21 juni is het Vaderdag. En na al die extra klusjes die gedaan zijn tijdens de lockdown is het nu tijd om hem eens te verrassen met een origineel uitje.

Je kunt terecht bij Riverside! Speciaal voor vaderdag bieden een Tuk Beer & Bites arrangement. Een stukje toeren over de dijken in onze unieke Tuktuks, dat is op zich al een belevenis. En van ons krijg je dan een mand mee, de Beer & Bites. Je kunt denken aan worstjes, breekbrood, partyballetjes een speciaal biertje… We zorgen dat er genoeg lekkers voor iedereen in zit. En zolang je met je eigen gezin komt, mag dat gewoon!

Je start op onze locatie waar de tuktuk voor je klaar staat. Onze elektrisch aangedreven tuktuks zijn makkelijk te bedienen en bieden plaats aan gezinnen tot 7 personen. Na een korte heldere uitleg ga je met onze route lekker op pad over de leukste landweggetjes van de omgeving. Een tuktuk is bedoeld om lekker mee te toeren en rijdt ongeveer 35 kilometer per uur. Zoek een rustig plekje uit en geniet onderweg van al het lekkers. Succes gegarandeerd!


Lees meer
Delen: