Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Tweedaagse Training “Geef richting aan je talent”

3 september 2019 t/m 23 september 2019 van 09:30 - 17:00 uur

Veerweg 5

4024 BP

Eck en Wiel

Marlijn & Kristel hebben Jump! Talentontwikkeling 7,5 jaar geleden opgericht omdat zij zelf de Jump hebben gewaagd om hun hart te volgen, hun zekerheden van vaste banen op te zeggen en een eigen bedrijf te starten. Spannend, maar inmiddels mogen we vanuit eigen ervaringen andere mensen en organisaties inspireren en stimuleren.

De kern van de aanpak van Jump is om letterlijk in beweging te komen. Ons motto is: van beweging komt beweging…. De grote uitdagingen en snelle innovaties in onze maatschappij vraagt van mensen en organisaties dat ze continue in ontwikkeling en beweging zijn.

Jump! Talentontwikkeling laat mensen en organisaties hun talenten en kwaliteiten (her)ontdekken en hiermee hun dromen te vertalen naar doelen en concrete resultaten. Wij zetten onze 20 jaar ervaring en passie voor ontwikkeling op een ondernemende manier in. Kenmerkend voor onze visie en concrete vier stappen methodiek zijn;

1. Droom en ambitie -> inzicht in wie je bent en wat je wilt
2. Ontwikkeling -> inzicht in de huidige naar gewenste situatie
3. Actie -> Handvaten krijgen om vanuit stappen je doelen te bereiken
4. Resultaat -> Lef om gericht de stappen te zetten

Onze visie en methodiek bieden we aan in diverse (op maat) producten voor individuen, groepen mensen en organisaties, in mooie omgevingen en met een creatieve aanpak.

  • Training en coaching
  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacement trajecten

Ben je benieuwd naar de aanpak van Jump? Doe dan mee aan de tweedaagse training “Geef richting aan je talent”: durf jij je hart te volgen en vanuit jouw persoonlijke waarden en talenten keuzes te maken?


Lees meer
Delen: