Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Verzin het!

24 april 2019 t/m 1 mei 2019 van 14:00

Herenstraat 29

4101 BW

Culemborg

Verzin het! is een superleuke workshop tekenen en schrijven van kunstenaar en illustrator Suzanne Huijs. Centraal staan weeskinderen die volop voorkomen in verhalen, boeken en films. Je kent ze vast wel: Remi uit Alleen op de wereld, Heidi en Pippi Langkous en natuurlijk Harry Potter en Lampje. Daar gaat de komende tentoonstelling Het wemelt van de wezen in het Elisabeth Weeshuis Museum over. 

Over verhalen, waargebeurd of verzonnen, maar altijd krachtig, inspirerend en ontroerend. Want kinderen zonder ouders staan voor grote uitdagingen om hun weg te vinden in de wereld. Heb jij altijd al een verhaal willen bedenken over een verzonnen personage? Doe dan mee met Verzin het!. Een workshop voor kinderen en ouders over de lol van verzinnen. Je gaat samen fantaseren over het leven van een weeskind. Zoals echte schrijvers en illustratoren dat doen. Zo verzin, teken en schrijf jij ook een (klein) verhaal. Kunstenaar Suzanne Huijs helpt je daarbij. En als iemand jouw verhaal (voor)leest zou die zomaar kunnen denken dat het waar gebeurd is. Wie weet …

Praktische informatie

Data: 24 april en 1 mei om 14.00 uur en om 15.00 uur. Aanmelden kan via info@weeshuismuseum.nl Entree: €2,50 per persoon. De workshops worden begeleid door kunstenaar en illustrator Suzanne Huijs. Je museumbezoek is die dag gratis. De tentoonstelling Het wemelt van de wezen – in verhalen, boeken en films is open vanaf 1 juni.


Lees meer
Delen: